Internationale dag van het Samen Leven

New article

16 MEI FESTIVAL: INTERNATIONALE DAG VAN HET SAMEN LEVEN IN VREDE

Egmond viert kleurrijk de Internationale dag van het Samen Leven in Vrede ’


Egmond- Op donderdag 16 mei vindt het festival van de internationale dag van het Samen Leven in Vrede plaats op het landgoed van ’t Liobaklooster. Om 17 uur start het festival waarna de deelnemers kunnen luisteren en deelnemen aan verschillende muzikale optredens, workshops van zowel kunst, cultuur als filosofie. Het Amanifonds, de School voor Vrede en het Huis van Vrede heten jong en oud van harte welkom deel te nemen aan deze festival.

‘We proberen deze internationale dag te benutten als gelegenheid om een vreedzaam geluid in de samenleving handen en voeten te geven’, aldus de organisatie. De dag staat tot 21 uur in het teken van een ontmoeting en vrede doormiddel van kunst, concerten, workshops van mozaïek, kaarsen maken, schilderkunst, communicatie en ook maaltijden uit verschillende culturen.
De slotviering vindt plaats in de Kapel met aansluitend een iftar-maaltijd. 
De toegang is gratis voor zowel ouderen als kinderen. Het Liobaklooster bevindt zich op de Herenweg 85 te Egmond-Binnen.

 

undefined

 

https://www.facebook.com/events/825894521129248/

   Afdrukken Afdrukken   

Vul hieronder het gewenste donatiebedrag in - en klik nadien op de IDeal-knop om te doneren ten behoeve van het Huis van Vrede: