Actie

What about a social and sustainable economy?

Pakhuis de Zwijger Sessie: Economie van Vrede

ECONOMIE VAN VREDE 
Op 30 november hebben we samen met Our New Economy van De Grote Transitie een talk georganiseerd in Pakhuis de Zwijger over de Economie van Vrede.

Vooraf aan de talk met Gunter Pauli en Cheikh Khaled Bentounes, is er met hen afzonderlijk een interview afgenomen.

Het interview met Cheikh Khaled Bentounes is Frans gesproken, maar met Engelse Ondertiteling.

Deze films zijn mede mogelijk gemaakt door Our New Economy. Bijzondere dank gaat uit naar Esther Somers, voorzitter van Our New Economy en tevens moderator van de talks! 

 

--------

Aankondiging

Op 30 november 2018 zullen Gunter Pauli en Sheikh Khaled Bentounes een conferentie geven in Pakhuis de Zwijger over een duurzame en sociale economie. Deze vindt plaats van 19:30uur tot 22:00uur.

Doelstelling is om deze vorm van economie, de circulaire economie, te inspireren en betekenis te geven. De circulaire economie is meer dan alleen een vindingrijke manier om duurzamer om te gaan met aardse hulpbronnen. Het is bovenal een menselijke ethiek gestoeld op universele waarden.

De sociale, ecologische en economische crisissen dwingen ons als mensheid om de fundamenten van onze economie te herzien. Het samen leven in vrede staat namelijk op het spel.

Klik hier voor meer informatie: 30novbook2018.pdf

 

Klik hier om je aan te melden: https://dezwijger.nl/programma/de-blauwe-economie-circulair-en-solidair

   Afdrukken Afdrukken   

Vul hieronder het gewenste donatiebedrag in - en klik nadien op de IDeal-knop om te doneren ten behoeve van het Huis van Vrede: