Actie

De Innerlijke Mens in het licht : Cirkelwerking

De Cirkelwerking van de Innerlijke Mens
In de cirkelwerking vindt er een open gesprek plaats waarbij er geen sprake is van debat of discussie. Het is een uitwisseling in een vertrouwde en gemoedelijke sfeer waarbij we aan de hand van teksten uit de soefi-traditie op zoek gaan naar inzichten over onszelf in relatie met de werkelijkheid van vandaag.

Er  hebben sinds juni 2016 al 50 cirkelwerkingen plaatsgevonden, de teksten kwamen doorgaans uit het boek 'l'Homme Interieur a la Lumiere du Coran' en 'de Therapie van de Ziel', beide geschreven door sjeik Khaled Bentounes.

Deelnemen?
Deze cirkelwerking vindt elke tweede dinsdagavond van de maand plaats in Almere. Wie geinteresseerd is om deel te nemen aan de cirkelwerking kan z'n interesse laten blijken door een mail te sturen naar pr[@]aisanet.nl

U wordt dan in de mailinglijst opgenomen waarbij u enkele dagen voor de maandelijkse ontmoeting de tekst ontvangt.

Deelnemers:
Deelnemers zijn mensen van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden en van verschillende generaties. Het is een moment van inspiratie en uitwisseling tussen mensen. 

 

   Afdrukken Afdrukken   

Vul hieronder het gewenste donatiebedrag in - en klik nadien op de IDeal-knop om te doneren ten behoeve van het Huis van Vrede: